Verhuizing overzee

Overzeese verhuizingen naar bijvoorbeeld Curaçao of Amerika, behoren ook tot de expertise van Soons Verhuizingen.
Een internationale verhuizing overzee is vaak een spannende gebeurtenis en hier komt ook veel bij kijken. Bij Soons Verhuizingen onderschatten we dat niet en staat er een team van ervaren mensen voor u klaar om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z en doen er alles aan om uw verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken.

♦ Een wereldwijd netwerk

Wij geloven dat lokale bedrijven de lokale situaties het beste kennen. Doordat wij zijn aangesloten bij het internationale Euromovers netwerk staan wij u, waar dan ook ter wereld, bij met onze lokale experts. Zo kunnen wij u de beste service verlenen.

Het (eventueel) uitpakken en monteren van uw meubilair wordt door een verhuizer in het land van bestemming gedaan. Ook hij voldoet aan onze kwaliteitseisen. Onze lokale partner haalt uw container vanaf de haven op en zorgt voor de aflevering ervan op uw nieuwe adres. Op basis van de opgestelde inventarislijst worden uw spullen gecheckt.

♦ Zeevracht

Een overzeese verhuizing regelen wij vrijwel altijd via zeevracht, aangezien luchtvracht relatief kostbaar is.
Zeevracht kan als een volledige container zending of in groupage. Het woord 'groupage' zegt het al: uw spullen worden binnen een groep vervoerd. Vooral als het om slechts één of enkele objecten gaat is dit een voordelige optie. Wij maken de afspraken met de rederij, bestellen de container(s) en maken duidelijke afspraken met de verhuizer overzee, zodat uw spullen op de juiste manier op de juiste bestemming aankomen.

Wilt u de verhuizing liever zelf afhandelen als uw spullen zijn aangekomen in het land van bestemming? Geen probleem. Wij voeren uw overzeese verhuizing volledig uit op basis van uw persoonlijke wensen.

 

♦ Zeewaardig verpakken

Aangezien de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en/of lossen van de schepen in de havens, dient de inboedel zeer vakkundig verpakt te worden. U wilt bij aankomst immers alles in goede orde aantreffen: op tijd, compleet en zonder beschadigingen. Onze gediplomeerde exportpakkers verpakken uw meubels en overige inboedel zorgvuldig, zodat deze onbeschadigd de nieuwe bestemming bereiken. Tevens zorgen wij voor het opstellen van een inventarislijst.

♦ Formaliteiten

Verhuizen naar het buitenland is niet alleen maar het verpakken en vervoeren van uw inboedel. Wij helpen en adviseren u ook over de te nemen stappen betreffende douaneformaliteiten die nodig zijn voor uw overzeese verhuizing én helpen u graag met het invullen van de papieren.

♦ Internationale verzekering

Natuurlijk voeren wij uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg uit: wij zetten zeer ervaren verhuizers en exportpakkers in, gebruiken professionele materialen en stellen hoge eisen aan onze partners.

Ondanks de grote zorgvuldigheid waarmee onze verhuizers de verhuizing voltooien, kan de inboedel schade oplopen. Tijdens een voorbereidend gesprek leggen wij u alles uit over de betreffende verzekeringen die u nodig heeft. U hoeft zicht geen zorgen te maken en kunt uitkijken naar een goed geregelde verhuizing.

Vrijblijvende offerte

Wij stemmen uw overzeese verhuizing af op uw wensen en behoeften. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden en u bepaalt zelf wat het beste bij u past.

Graag komen wij dan ook geheel vrijblijvend bij u langs, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor een vrijblijvende opname in te plannen of vraag een online offerte aan.