Projectverhuizing

Een projectverhuizing is een breed begrip. Dit kan uiteenlopen van een interne verplaatsing van een aantal werkplekken of het compleet verhuizen van een bedrijf naar een nieuwe locatie tot het verhuizen van scholen en zorginstellingen. Wij zijn bekend met het uitvoeren van alle soorten projectverhuizingen. Dit doen wij snel, efficiënt en vakkundig.

♦ Een ontspannen en efficiënte projectverhuizing

Bij een projectverhuizing is het van belang dat er een duidelijke planning aanwezig is. Om dit te kunnen bewerkstellen, staan wij vóór de verhuizing begint al voor u klaar om u juist te adviseren. Onze verhuisadviseur bespreekt samen met u uw wensen en behoeften, welke wij vertalen in een offerte op maat. Bij opdracht wordt er voor uw projectverhuizing een planning en draaiboek opgesteld, waarin de verschillende fases van de verhuizing worden vastgelegd. Zo kunnen wij er samen met u voor zorgen dat de verhuizing zorgvuldig en volgens planning verloopt. Ook zetten wij een projectleider in. Hij zorgt er samen met u voor dat de verhuizing goed wordt voorbereid, houdt tijdens de verhuizing de voortgang voor u in de gaten, bewaakt de kwaliteit en is uw vaste aanspreekpunt. Het resultaat: een ontspannen en efficiënte verhuizing!

♦ Onze uitgebreide dienstverlening

Een projectverhuizing, zowel intern als extern, gaat verder dan alleen het verplaatsen van werkplekken en verhuisdozen. Het is van belang dat de verhuizing van begin tot eind op rolletjes loopt en dat uw bedrijfsvoering waar nodig ongestoord door kan blijven gaan. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij allerlei extra diensten aan, zoals een in- en uitpakservice, de- en montageservice, handyman-service, kabelmanagement-service, afvoerservice, inboedelopslag en archiefopslag. Deze services zijn erg handig, want hierdoor hoeft uw personeel zich niet bezig te houden met de verhuizing en kunnen zij hun werkzaamheden voortzetten. Lees hier meer over de extra diensten die wij aanbieden.

Vrijblijvende offerte

Bent u zich aan het voorbereiden op een projectverhuizing? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende opname.