Aanvullende diensten

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verhuizen van uw inboedel van A naar B.  Aanvullende diensten die wij u kunnen aanbieden, worden hieronder beschreven. Onze verhuisadviseur adviseert u graag over de voordelige tarieven en het gemak dat het u zal opleveren tijdens het vrijblijvende gesprek.

♦ In- en uitpakken

Bij verhuizen hoort uiteraard ook het vullen van de verhuisdozen. Deze werkzaamheden kunnen wij compleet voor u uitvoeren. Zo kunt u veel tijd en werk besparen. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een gedeelte van uw inboedel, bijvoorbeeld de breekbare huisraad, door onze ervaren inpakkers te laten verpakken. Denk hierbij aan servies, glaswerk en andere breekbare spullen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf in te pakken. Wij zorgen dan voor de juiste soorten verhuisdozen, stickers en inpakpapier.

Het leegmaken van de dozen kunt u eveneens door ons laten verzorgen. Wij plaatsen de items weer netjes in de kasten en nemen het inpakmateriaal weer met ons mee. Op deze manier bent u na uw verhuizing nagenoeg gelijk weer op orde.

♦ De- en monteren

Niet alle meubels kunnen in zijn geheel verhuisd worden. Denk hierbij aan linnenkasten, bureaus en bedden. Deze moeten in uw huidige woning worden gedemonteerd en in uw nieuwe woning weer gemonteerd. Kunt u of wilt u dit niet zelf doen, dan doen wij dit graag voor u. Onze medewerkers zijn bekend met verreweg alle kastsystemen en kunnen deze zonder bouwtekening de- en monteren.

♦ Kabelmanagement

Als afwerking van de inrichting van uw kantoor, kunnen wij het kabelmanagement verzorgen. Door kabels te ordenen en gebruik te maken van verschillende soorten kabelmanagement producten, wordt de werkplek overzichtelijk en veilig.

♦ Handyman

Onze handyman-service gaat verder dan het de- en monteren van meubilair. Onze professionele handymannen kunnen allerhande klussen voor u uitvoeren, om u nog meer zorgen uit handen te nemen. Klussen die onze handymannen zoal voor u kunnen uitvoeren, zijn:

  • ◊ Het afnemen en naderhand weer ophangen van lampen en vitrages;
  • ◊ Het opnemen en naderhand weer leggen van vloerbedekking;
  • ◊ Het schoonmaken / ontruimen van uw oude woning.

♦ Verhuislift

Wanneer het naar boven brengen van uw spullen niet mogelijk is via de binnenlift of trap, dan bieden onze verhuisliften een oplossing. Wij beschikken over verschillende soorten verhuisliften, die tot een hoogte van wel 28 meter komen (ongeveer tot de 8e verdieping) en een draagvermogen tot wel 400 kilogram hebben.

♦ Afvoerservice

Tijdens een verhuizing komt het regelmatig voor dat een deel van de huisraad overbodig wordt en afgevoerd moet worden. Wij kunnen dan zorgdragen voor het afvoeren van uw overtollige spullen naar een door u aangewezen bestemming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubilair dat naar vrienden, familie of de stortplaats kan worden vervoerd.

♦ Bezemschoon opleveren

Naast het overbrengen van uw inboedel naar uw nieuwe woning, kunnen wij er ook voor zorgen dat uw oude woning wordt ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij zorgen er dan voor dat de woning direct opgeleverd kan worden, zonder dat u er nog iets aan hoeft te doen. Onder het bezemschoon opleveren vallen ondermeer de volgende zaken:

  • ◊ Alle overgebleven inventaris afvoeren;
  • ◊ Vloerbedekking en lijmresten verwijderen;
  • ◊ Verlichting en gordijnen verwijderen;
  • ◊ Spijkers, schroeven en pluggen in de muren en plafonds verwijderen;
  • ◊ Gaatjes en dergelijke in muren en plafonds netjes dichten;
  • ◊ Vloeren vegen en vrij van vlekken opleveren.

 

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt. Onze medewerkers staan voor u klaar.