Verhuizen binnen Europa

Soons Verhuizingen is al jaren actief als verhuisbedrijf voor verhuizingen binnen Europa. Wij dragen zorg voor uw verhuizing en coördineren de gehele verhuizing binnen alle Europese landen. Ook als u terug naar Nederland wilt verhuizen. Zijn er speciale wensen? Dan horen wij dat graag.

♦ Vakmanschap

Verhuizingen binnen Europa verzorgen wij met onze vaste en vertrouwde verhuizers, met eigen vrachtwagens en met eigen materieel. Onze verhuizers hebben veel ervaring in het uitvoeren van verhuizingen binnen Europa en weten waar gelet op moet worden. Iedere verhuizing voeren zij uit met de grootste zorg.

♦ Verhuizing op maat

Wij stemmen uw verhuizing binnen Europa af op uw wensen en behoeften. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden en u bepaalt zelf wat het beste bij u past. Naast het verhuizen van uw inboedel van A naar B, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Lees hier meer over onze aanvullende diensten en bepaal zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo bieden wij voor iedere verhuizing een oplossing op maat.

♦ Invoerbeperkingen

Sommige landen hebben invoerbeperkingen op verhuisgoederen en hier wordt soms streng op gecontroleerd. Regel uw verhuizing daarom met een Erkend Verhuisbedrijf om onnodige wachttijden, boetes en ongewenste verrassingen aan de grens of in het land van bestemming te voorkomen.

♦ Verzekering tijdens verhuizing

Doordat wij enkel verhuizen met ervaren en opgeleide verhuizers, proberen wij iedere schade aan uw eigendommen te voorkomen. Mocht er onverhoopt tijdens de verhuizing of tijdens het transport toch schade ontstaan, dan bent u bij ons verzekerd.

Vrijblijvende offerte

Graag komen wij dan ook geheel vrijblijvend bij u langs, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor een vrijblijvende opname in te plannen of vraag een online offerte aan.