Online offerte

Bedankt voor uw interesse in onze dienstverlening. Door de gegevens van uw verhuizing online aan ons door te geven, kunnen wij u snel en goed van dienst zijn. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een offerte met een indicatie van de verhuiskosten van ons per e-mail.

Als u hier ons online offerteformulier invult, dan beschikken wij direct over de gegevens die wij nodig hebben om een offerte voor uw verhuizing op te stellen. Als u het lastig vindt of niet prettig vindt om uw gegevens online achter te laten, dan kunnen wij een afspraak met u inplannen dat onze verhuisadviseur vrijblijvend bij u langskomt. Ook als u denkt dat uw verhuizing complex is, bijvoorbeeld vanwege de hoeveelheid, de locatie of omdat u een moeilijke trap in huis heeft, dan is het verstandig om een afspraak in te plannen.

De verhuisadviseur voert een taxatie uit en geeft u advies over de verhuizing. Hierbij kunt u denken aan advies over hoe zaken het beste verpakt en vervoerd kunnen worden, of uw meubels ge(de)monteerd moeten worden en of er een verhuislift nodig is.

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kunt u ook zelf contact met ons opnemen.