Particuliere verhuizing

Ondanks dat verhuizen wordt gezien als een positieve stap of een frisse start, ervaren veel mensen stress tijdens een verhuisperiode. Wij nemen daarom graag de zorgen van uw verhuizing volledig uit handen.

♦ Onze uitgebreide dienstverlening

Naast het overbrengen van uw inboedel naar uw nieuwe of tijdelijke woning, kunt u ons ook inschakelen voor het in- en uitpakken van verhuisdozen, het de- en monteren van meubilair, het uitvoeren van handyman werkzaamheden en het opslaan van meubilair. Lees hier meer over de extra diensten die wij aanbieden.

♦ Zorgeloos verhuizen

Kiest u voor een erkend verhuisbedrijf, dan kiest u voor een zorgeloze verhuizing. Wij adviseren u over alles waar u vragen over heeft of waar u misschien zelf helemaal niet aan heeft gedacht. Zo weet u zeker dat u voor, tijdens en na de verhuizing niets vergeet en dat alles perfect geregeld is. Dat verhuist wel zo prettig.

♦ Maatwerk | Expertise op elk gebied

Verhuizen is werk voor vakmensen. Daarom werken wij met gediplomeerde professionals, die veel ervaring hebben in het uitvoeren van alle soorten verhuizingen. Zij luisteren met aandacht naar uw wensen en gaan zorgvuldig met uw spullen om. Alles wat wij doen, doen wij met de grootste zorg.

♦ Volledige zekerheid

Ons verhuisbedrijf bestaat al meer dan 70 jaar. Uw verhuizing is bij ons dus in goede handen. Mocht er onverhoopt toch iets anders lopen dan verwacht, dan bent u bij ons verzekerd. Wij werken namelijk met het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers. Hier vindt u een volledige uitleg over het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.

Checklist

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt zeker ook bij een verhuizing. Bekijk hier daarom alvast de checklist van de Erkende Verhuizers of hier de checklist van Euromovers. Beide helpen u stap voor stap door elke fase van de verhuizing heen. Simpel en overzichtelijk.

Vrijblijvende offerte

Onze verhuisadviseur komt voorafgaand aan uw verhuizing graag vrijblijvend bij u langs, om de verhuizing te organiseren. Hij zal u dan persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en zal uw wensen met u bespreken. Op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid, kan er vervolgens een offerte op maat worden opgesteld.
Ook kunt u het offerteformulier op onze website invullen. Op basis van deze gegevens kunnen wij vervolgens een gepaste offerte opstellen.

Bent u zich aan het voorbereiden op een verhuizing? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende opname.