Internationaal verhuizen

Bent u voornemens om te verhuizen naar het buitenland? Dan zijn er veel zaken die op u af gaan komen. Hoe gaat u uw verhuizing regelen? Hoe komen uw spullen veilig aan in het land van bestemming? Welke douaneformaliteiten moeten er geregeld worden? Vragen waarbij u de hulp van een ervaren internationaal verhuisbedrijf wellicht kunt gebruiken. Waar dan ook ter wereld kunnen wij veel voor u betekenen.

♦ Geen land is ons te ver

Soons Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf. Wij kunnen uw gehele verhuizing regelen vanuit of naar iedere denkbare bestemming in de wereld. Verhuizingen binnen Europa verzorgen wij met eigen verhuiswagens, personeel en materieel. Voor intercontinentale verhuizingen is het echter efficiënter om de verhuizing in samenwerking met ons internationale netwerk uit te voeren. Door ons internationale netwerk kennen wij de situatie waarnaar u verhuisd. Daardoor kunnen wij, indien nodig, altijd plaatselijke experts inschakelen.

♦ Volledig verzorgd van huis tot huis

Soons Verhuizingen organiseert en coördineert uw verhuizing over de hele wereld. Zelf of in samenwerking met ons internationale netwerk. Wij zorgen voor het in- en uitladen van de inboedel, het transport en afwerking op locatie. Ook douaneformaliteiten, in- en uitvoerdocumenten en verzekeringen worden door ons verzorgd.

♦ Internationale verhuizing op maat

Voorafgaand aan uw internationale verhuizing komt onze verhuisadviseur allereerst graag vrijblijvend bij u langs om al uw wensen, vragen en eventuele zorgen met u te bespreken. Hij bespreekt het gehele verhuistraject met u. Vervolgens adviseren wij u over de beste transportmogelijkheden, nemen het papierwerk van u over en bieden u een totaalpakket van diensten aan.

Vrijblijvende opname

Wij stemmen uw internationale verhuizing af op uw wensen en behoeften. Wij geven u deskundig advies over de mogelijkheden en u bepaalt zelf wat het beste bij u past.

Graag komen wij dan ook geheel vrijblijvend bij u langs, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor een vrijblijvende opname in te plannen of vraag een online offerte aan.